Gość Mały Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam moje jadro lewe jest powiekszone moszna nie jest czerwona jadro jest narosniete od strone udaa nie jest to bolesne deliaktnie od czasu do czasu promieniuje do udaa moszna moze jest alee bardzooo delikatnie zaczerwieniona w głowie jadra mam taki woreczek wrosniety z jadrem Markery nowotworowe miałem robione w marcuu taki stan utrzymuje sie od niecałych dwóch tygodnii nie mam goraczki ani duzych bolescii dzisiaj jest niedziela na poczatku tygodni pojade na odział urologiczny bo u nas urolog do koca sierpnia jest na urlopiee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Takie objawy raczej wskazują na stan zapalny. Musisz z tym problemem pilnie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małyy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 aha ale taki stan zapalny morze przebiegac bezbolesnie? bo dzisiaj mnie nie bolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi