Gość Marek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam 34 lata ,mam nowotwór złośliwy zarodkowy jądra z przerzutami do płuc, AFP 561U/ML. Usunęli mi klinowo guz z płuca,został jeszcze jeden duży anoplastyczny teraz mam chemioterapię BEP-6 cykli.jestem po drugim cyklu,czuje sie słabo,boli mnie brzuch,straciłem włosy,nie schudłem, mam apetyt,Onkolog powiedział że to stan zaawansowany ale dobrze rokujący,Jądro miałem wycięte w lipcu 2010 o przerzutach dowiedziałem się w maju 2011 potem badania operacja wycięcia guza czerwcu 2011. W lipcu zacząłem chemioterapie, jakie mam szanse na wyleczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tego typu nowotwór bardzo dobrze reaguje na leczenie chemioterapia. Trzeba mieć dobrą nadzieję. Z pewnością wszystko się powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi