Gość MX Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 witam moje lewe jadro powiekszyło sie i stało sie takie deliaktnie twrdeee szczegolnie narosło od strony uda moszna nie jest czerwona ani sina lecz jadro delikatnie pobolewa promieniuje do uda itp w dotyku jest delikatnie powiekszone w gornej czesci i napiete urolog przyjmuje dopiero we wrzesniu poniewaz ma urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marc Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Na twoim miejscu poszedłbym do urologa prywatnie, albo poszukał innego urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co jest przyczyną tychże objawów. Raczej jest to stan zapalny, ale należałoby także wykluczyć oczywiście proces nowotworowy. Trzeba na pewno w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mx3 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 markery nowtworowe miałem robione w marcuu czy od tego czasu mogl sie rozwinac nowotwor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi