Gość Monika Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 14 czerwca złamałam V kość śródstopia lewego, miałam założony gips na 4 tyg. po tym czasie zgłosiłam się na kontrolę gips zdjęto i to wszystko. noga nadal bolała, więc po tygodniu poszłam do innego lekarza, który zrobił prześwietlenie i stwierdził, że wszystko jest ok. po 3 tygodniach noga nadal boli, kłuje w okolicy IV i III kości. na IV kości przy palcu mam wyczuwalne niewielkie zgrubienie w porównaniu ze zdrowa stopa. A w miejscu złamania mam wyraźnie wypuklenie. I dodam, że nadal nie mogę chodzić bez odczuwania bólu. Co może być przyczyną? czy wrócę do pełnej sprawności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam :) to zgrubienie to tzw. kostnina, która powstaje w miejscu złamania. Powinno się ładnie wchłonąć po pewnym czasie. Jeśli chodzi o ból to powinnaś jak najczęściej zakładać cienkie rajstopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi