Gość Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Myślę, że od jakichś dwóch lat strzela mi w prawym biodrze. Dzieje się tak, gdy unoszę nogę do góry (przed siebie), a potem ją opuszczam. Nie czuję przy tym żadnego bólu, chociaż, gdy robię tak często, to lekki ból się pojawia. Czy jest to coś poważnego? Dodam, że mam lekką skoliozę i może to ona na to wpłynęła? Czy tego rodzaju dolegliwość może sprawić, że pewnego dnia będę miał kłopoty z chodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Być może jest to objaw zwyrodnienia stawu biodrowego. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Zapewne konieczne okaże się wykonanie RTG stawu biodrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi