Gość MARTA ANNA.... Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie..jakis czas temu stwierdzili ,że mam uszkodzoną łąkotkę stopnia2..często a praktycznie codziennie słyszę jak w jednym i drugim(które jest uważane za zdrowe)kolanie coś jak by mi **strzelało** albo jak by się kości se sobą po prostu ocierały i kruszyły..Co to może być??Czy ktoś z państwa miewał podobne uczucie?????prosze o pomoc*) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Trzeba na pewno w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Takie objawy mogą świadczyć o słabej produkcji płynu maziowego w stawie. Po badaniu ortopeda określi co jest przyczyną tego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi