Gość Agnieszka Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Dobry wieczór Panie doktorze! Proszęo poradę. czasami swędzą mnie brodawki piersi (w określonym czasie cyklu). Nie zauważyłam i samoisntnie przez bluzkę pocierałam miejsce obok brodawki. Potem zobaczyłam czerwone miejsce, następnie zmienione w lekko brązową cienką w tym miejscu blyszczącą skórkę. swędzenie przeszło ale zmiana została.Trochę boję się co to jest. dodam że od lat mam w obu piersiach małe i duże torbielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania czym może być ta zmiana. Radziłbym w tej sprawie skonsultować z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi