Gość Michał82 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odczuwam ból na napletku jest to taka żyłka przedłużenie wędzidelka boli ono tylko w czesci tej na napletku. Ból wystepuje cały czas (nie przy stosunku lecz cały czas) Problem trwa juz ze 2 lata. dawniej wszystko z wędzidełkiem było ok wszystko zaczeło się od pociagniecia podczas stosunku ale nie było zadnego krwawienia.Własciwie na początku zaniepokoiło mnie pogrubione ujscie cewki. Ujscie cewki tez jest pogrubione co przeszkadza w całkowitym konfortowym oddaniu moczu, napletek jakby tez nie dokonca chronił główke penisa. ale najgorszy jest ból ponizej żołędzi. zdjęcia (najbardziej pod żołedziem gdzie jest taka kuleczka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/41c8521104f2ad6a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To być może jakiś stan zapalny przewlekły. Radziłbym raczej z tym problemem skonsultować się bezposrednio z urologiem. Odpowiednia farmakoterapia powinna spowodować wycofanie się dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał82 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 brałem juz serie antybiotyków - obecnie stosuje triderm - urologa odwiedziłem kilka razy (czy w tym zdjęciu jest coś bardzo niepokojącego (mój urolog wymyslił zapalenie prostaty drugi zrobił usg prostaty i powiedział że w porzadku ja tez nigdy nie miałem żadnych objawów ze strony prostaty Jakieś sugestie??? w zasadzie to na koncu tego wedzidełka jest jakby mały guzek (tak mi sie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi