Gość Rafał Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Wezeł chłonny 1-rozmaz-1 2-rozmaz-2 3-rozmaz-3 Sciana antrum żoładka 4-rozmaz-4 5-rozmaz-5 Rozpoznanie 1-3. Fragmentynnormotypowego nabłonka walcowatego,granulocyty oraz pojedyncze makrofagi 4-5. Liczne płaty normotypowego nabłonka walowatego Prosze o odpowiedz i pomoc co mam dalej robic bo niestety nic z rozpoznania nie rozumiem i jak mam to odbierac lekarze postawili mi diagnoze owrzdzenie żoładka Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Węzły chłonne bez cech patologii w rozmazie. Ściana części przedodźwiernikowej żołądka bez patologii w rozmazie. Wyniki są prawidłowe. Może owrzodzenie żołądka zostało postawione na podstawie obrazu gastroskopowego. Proszę o więcej informacji na ten temat, wyniki dodatkowych badań, a będę mógł więcej coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bardzo dziekuje za odczytanie moich wynikow mam cala dokumentacje w sprawie leczenia robilem TK dwa razy badania histopatologiczne i badanie EUS to wlasnie sa wyniki z badania EUS wyzej napisane Z badan TK wyszly bardzo zle wyniki i podejrzenie npl 25 a juz z trzecich badan wychodzi ze nic tam nie ma nie wiem jak to rozumiec i co dalej mam robic poprosilbym o prywatnego emaila jesli to mozliwe Bardzo dziekuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi