Gość Ewelina Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Stwierdzono u mnie w prawej piersi guzka 3mmx6mmdwa miesiace temu,teraz byłam na usg kontrolnym,powiekszył sie do 9mm.Brodawka sutkowa jest zaczerwieniona i troche jakby wysuszona.....moje pytanie brzmi czego to objaw.Dodam ,że na wizyte lekarska czekam i ide w przyszłym tygodniu.Prosze odpowiedz..dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Jeśli guzek jest dobrze wyczuwalny i rośnie w tak szybkim tempie radziłbym go usunąć i poddać badaniu histopatologicznemu. Co do brodawki sutkowej to może być sprawa całkiem niezależna jeśli guzek jest daleko położony od brodawki sutkowej. Może to jakieś zapalenie na tle alergicznym brodawki sutkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi