Gość Marcin Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam mam ogromną prośbę o wytłumaczenie mi co tak naprawdę mi dolega i czy mam problem z tym co mi dolega i jak dłuży jest to problem i czy czeka mnie długa droga leczenia i w jakim stopniu będzie się odbywało moje leczenie.? Przełyk o przekrwionej nadwpustowo śluzówce z kolumnowymi nadżerkami długości powyżej 5mm bez tendencji do zlewania się/B wg LA/.linia Z nieregularna na górnej granicy fałdów żołądkowych. Wpust,okolica podwpustowa w granicach normy. Błona śluzowa przekrwiona. W dnie średnie jeziorko śluzowe. Ściany żołądka podatne na insuflację. Odźwiernik zaciągnięty,ziejący.Opuszka XII-cy umiarkowanie zniekształcona o przekrwionej plackowato śluzówce. Początkowo odcinek pętli zstępującej bez uchwytnej patologi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi