Gość Sandra Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam serdecznie. Mam pytanie związane ze zchorzeniem wątroby. Objawy jakie temu towarzyszą to: utrata masy ciała, wzdęty brzuch ale bez wód wewnątrz jamy brzusznej, w moczu krew, opuchnięta prawa strona ciała (prawa strona twarzy, prawa ręka i obie nogi). Z USG wynika iż wątroba ma nieregularny kształt, jest powiększona. Osoba ma 61 lat, jest po wcześniejszym udarze, z nadciśnieniem tętniczym, ma cukrzycę nie wymagającą podawania insuliny. Badanie ginekologiczne i gastroskopia nic nie wykazało chociaż lekarz prowadzący wspomniał o przerzutach (choć dotychczasowe badania nie wykazały ich źródła). Jak można pomóc, czy to może być rak złośliwy? Gdzie mogę zwrócić się o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam.Mam problem z piersią boli mnie od jakiegos czasu wyczówam guzka na klatce piersiowej,mam opuchniety bok po miedzy piersia a pachą. strasznie sie martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 czy miał ktos takie obiawy jak ja? czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witaj, czy dowiedziałaś się czegoś na ten temat? Moja żona ma podobne objawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi