Gość Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam ! dwa tygodnie miałem operacje ze względu na stulejkę podejrzewam że chirurg zrobił to bardzo dobrze tylko mam taki problem że napletek po operacji jest skrzywiony w lewą stronę i w takiej sytuacji ciężko jest mi oddawać mocz ponieważ nie mogę za bardzo trafić. próbowałem napletek trochę nakierować na środek ale wydaje się że po lewej stronie jest mniej skóry i spowrotem wraca do tego stanu Co mogę z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 W takim przypadku trzeba ponownie skonsultować się z urologiem. On musi dokładnie ocenić sytuację pooperacyjną. Może napletek wymagać delikatnej korekcji zabiegowej skoro zmienia bieg strumienia moczu (być może zbyt mocno jest przyczepiony w okolicę ujścia cewki moczowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 byłem u urologe tego co zrobił mi tą operację i powiedział że wszystko jest dobrze że sie goi a jezeli będę sikał to mam poprostu trochę napletek ściągnąć lub go troche nakierować ale podczas wzwodu napletek jest bardzo po lewej stronie i czy to nie będzie mi przeszkadzało w trakcie seksu ? niby lekarz poweidział że juz luźno się ściąga ale jeszcze mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi