Gość Marta Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam. Dwa miesiące temu miałam wycięty wyrostek z rozlanym zapaleniem otrzewnej. Do miesiąca po operacji występowały ropne upławy z blizny, po założeniu sączka blizna doszła do siebie, teraz jest ładnie zrośnięta. Czuje się już dobrze, i chciałabym powrócić do uprawiania swojej pasji - jazdy konnej. Czy nie będzie to powodem powikłań i urazów wewnętrznych ? Powinnam się czegoś obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam objawy zapalenia wyrostka robaczkowego bez zmian w USG i bez gorączki, chirurg powiedział że nie obejdzie się bez operacji, a trenuję jazdę konną i każdy dzień bez treningu to *zaległości*. Po jakim czasie po operacji mogę jeździć konno? Dodam że nie jest to jazda rekreacyjna, ale sportowa wyczynowa- skoki przez przeszkody. Proszę o odpowiedź i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi