Gość Natalia Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam, 22 czerwca mojemu chłopakowi usunięto wyrostek robaczkowy, po 3 dniach został wypisany ze szpitala z zaleceniem lekkostrawnej diety i tu pojawia się moje pytanie: jakiej kolejności można wprowadzać kolejne produkty do diety? oraz po jakim czasie możliwy jest powrót do starych-normalnych nawyków żywieniowych? Pytam ponieważ 13 sierpnia czyli po ok. 7 tyg. po operacji idziemy na wesele i nie wiem co będzie mógł tam mój partner spożywać - jak wygląda kwestia alkoholu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Swobodnie z diety lekkostrawnej można już zrezygnować tydzień po operacji usunięcia wyrostka robaczkowego. Po tygodniu już można wrócić do swoich zwyczajnych nawyków żywieniowych włącznie ze spożywaniem alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi