Gość takajedna Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam 17 lat. Robiąc prywatnie kontrolne badania hormonów (mam utajoną niedoczynność tarczycy) zrobiłam przy okazji morfologię. Od jakiegoś czasu jestem osłabiona, szybko się męczę, kilka razy miałam skok gorączki, która sama przechodziła po kilku godzinach, itd. No i morfologia wyszła w normie oprócz tego: WBC 4 [4.5-11] czyli obniżone LYMPH% 43.4% [18-42] podwyższone MPV 8,7 [9-13] obniżone Co to oznacza i czy muszę iść z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kompletnie nie ma powodu do niepokoju. Takie niewielkie odchylenia w zakresie normy w przypadku tych parametrów morfologicznych krwi nie budzą żadnego niepokoju i nie są patologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość takajedna Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A to dobrze, a czym mogą być spowodowane takie odchylenia i czy muszę wykonać kiedyś kontrolną morfologię? I czy iść z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi