Gość Konrad Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Mam złamanie nasady dalszej kości piszczelowej lewej z przesunięciem. Gips *lekki* założony na 4tygodnie. Mam pytanie.ile będzie trwała rehabilitacja. Zdjęcie gipsu mam 20lipca. Czy zdążę do rozpoczęcia nowego sezonu który zaczyna się we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Rehabilitacja powinna trwać około 4-6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Moja sprawność będzie ograniczona? Czy będę mógł wrócić jeszcze na jesień do czynnego uprawiania sportU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Moja sprawność będzie ograniczona? - na to pytanie nikt na 100% nie odpowie, ale raczej po takich złamaniach sprawność ruchowa powraca całkowicie Czy będę mógł wrócić jeszcze na jesień do czynnego uprawiania sportu? - myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 A śruba w nodze nie będzie przeszkadzać? Wyjmują za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dagmara Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 też jestem po takim złamaniu i nie wróciłam do pełnej sprawności pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi