Gość Mateusz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pod koniec 2008r moje lewe jądro był jakby lekko spuchnięte i strasznie mnie bolało.jądro było niżej niż prawe. od tego czasu miałem coś takiego parę razy że mnie bolało. od tych 3 lat mam taką brązową plamę na mosznie od dołu bardziej z lewej strony. lewe jądro wydaje mi się minimalne większe od prawego i tak samo elastyczne.ale od spodu lewego jądra dotykam i czuję takie jakby twardsze zgrubienie(kulka to raczej nie jest). Z tym że wydaje mi się, że się nie powiększa.Nic po za tym lewym jądrem (głownie od spodu) nie boli. W ostatnim czasie zauważyłem, że kiedy wciągam pośladki a jądra idą do góry trzymając lewe jądro od dołu czuje jakby skrzypienie(jak by to nazwać-sprężyste skrzypienie). CO Z TYM JĄDREM MOŻE BYĆ??Być może to też coś z dolnym najądrzem..nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Autor pytania Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ból jądra przy zgrubieniu i brązowa plama na mosznie od strony zgrubienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi