Gość Krystian Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam , jestem kilka dni po obrzezaniu całkowitym. Mam nieprzyjemne odczucia kiedy żołądz jest odsłonięta bo wtedy sie ociera o bielizne a to jest strasznie irytujące..*/ a kiedy jest schowana to kłują mnie szwy, wbijają się.. Jak powinienem postępowac? chować ją czy cały czas trzymać odsłoniętą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Radziłbym zakrywać żołądź penisa do około 2 tygodni. Potem swobodnie odkrywać. Powoli żołądź przestanie być wrażliwy na dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qeer Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi