Gość adam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Od kilku lat leczę się na refluks który pojawia się przeważnie jesienią i zimą ,2 lata temu miałem też gastroskopie była bez zmian , niestety nie został pobrany test w kierunku helikobakter, jakieś 3 miesiące temu miałem bóle brzucha wieczorami ,lekarz przepisał mi helicid 20 którego wybrałem 1 opakowanie,po jakimś czasie zacząłem znowu brać helicid bo zaczęło się pieczenie wieczorami a 3 dni co wieczór boli mnie brzuch w okolicach żołądka ale też z prawej i lewej strony nadbrzusza a nawet w mostku , nie jest to jakiś silny ból ale bardzo mnie niepokoi, martwię się ,że to wrzody i mi pękną, do gastrologa termin na sierpień , lekarz rodzinny zapisał mi lek IPP 40 i kazał przez tydzień brać 2razy dziennie czy to mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi