Gość Sylwek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Gdy zacząłem interesować się swoim penisem, ściągnąłem napletek za rowek zażołędny i nie chciał on wrócić na miejsce. Nie przejąłem się tym zbytnio i chodziłem tak parę dni. Wrócił na miejsce dopiero po masturbacji. Nie odczuwałem bólu ani nie był widoczny obrzęk. Napletek mogę ściągnąć bez żadnego problemu. Czy jest to załupek albo stulejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie jest to ani załupek ani stulejka skoro napletek swobodnie w chwili obecnej przemieszcza się po żołędziu penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Assee Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi