Gość greg Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam,2 tygodnie temu operowano mi wyrostek.Dzisiaj pojawiły sie bóle dość nietypowe tzn w okolicach barku pojawił się kłujący ból który nastepnie przeszedł do lewej łopatki i stamtąd zaczął promieniować poniżej łopatki,pojawila się również delikatna gorączka 37 st - co to może być i czy jest to związane z wyrostkiem? ból momentami ustępuje a momentami jest tak ostry że nie moge sie podnieść z łózka,przeważnie podczas leżenia boli.Nadmienie że po operacji miałem mokry kaszel Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Raczej ten ból nie ma nic wspólnego z przeprowadzonym zabiegiem usunięcia wyrostka robaczkowego. To jakaś sprawa niezależna. Radziłbym z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Być może to objaw jakiegoś stanu zapalnego w zakresie górnych dróg oddechowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 a czy to może być objaw tzw *przewiania*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jaki jest pana wiek, jak szybko po zabiegu wstawał pan z łożka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 wiek 30 lat,2 dni po zabiegu wstałem z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 dostalo sie powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi