Gość Robert Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Przejde odrazu do objawów: - Ból w klatce jest to różna lokalizacja bólu przemieszcza się zawsze z lewej strony klatki nie jest to mocny ból, pojawia się również ból schodzący do lewego ramienia ręki czy pleców (ekg robione przed tymi objawami - tydzień przed) -Kaszel pojawił mi się niedawno jest to uczucie jakbym miał coś wykasłać. -Uczucie duszności pojawiło się dzisiaj tzn oddychać mogłem swobodnie lecz czułem jakbym nie mógł , mimo to oddychałem bez problemów. Czy zmiany w sercu mogą pojawić w ciągu 2 niecałych tygodni? (data ostatniego ekg 28.05.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Raczej objawy nie wskazują na problemy związane z sercem, ale być może jest to zwykły nerwoból, albo też jakieś problemy z płucami (do rozważenia wykonanie RTG klatki piersiowej). Trzeba w tej sprawie ponownie udać się na konsulatcję do lekarza bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi