Gość monia Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam mam pytanie po jakim czasie powinien być usunięty drut z palca ???i do kogo się zgłosić chirurga czy ortopedy???pytam ponieważ podczas mojej nie obecności w kraju syn doznał rany ciętej kciuka lewej ręki ,po 4 tygodniach miał zdjęte szwy ,dziś mijają dwa miesiące od tego zdarzenia a syn nadal ma drut w palcu ,dopiero za tydzień ma wizytę u ortopedy i jak mówi ortopeda zadecyduje co dalej z tym drutem i palcem a mnie się wydaje że syn boi się tego zabiegu i zaniedbuje leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 po jakim czasie powinien być usunięty drut z palca ? - zwykle robi się to po około 6-8 tygodniach i do kogo się zgłosić chirurga czy ortopedy? - do ortopedy, on powinien zadecydować czy już można usunąć drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość icia Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 udaj sie do ortopedy najlepiej tam gdzie mu ten drut wlozyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi