Gość Piotr Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Dzień dobry. Mam pewien problem. Otóż podczas zartobliwej walki z kolegą zostałem bardzo lekko kopnięty w jądra że praktycznie nic nie poczułem. Jednak po chwili jedno jądro mi strasznie spuchło a na jądrach (worku mosznowym) pojawił się straszny siniak (podejrzewam że krwiak). Teraz jądro nie jest spuchnięte, nic mnie nie boli, mocz i nasienie normalnego koloru jednak niepokoi mnie ten paskudny siniak na całym worku który nie schodzi juz 4 dzień. Od wczoraj zacząłem smarować to miejsce maścią z cheparyną. I moje pytanie jest takie: nieniepokoić się i czekać aż to samo zejdzie czy iść do lekarza. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Jeszcze dodam, że dopiero teraz pojawił się ból ale krwiak zaczyna powoli blednąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi