Gość damian Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Prosze mi pomoc.jest to tępy bol prawego jądra,ktory można porownać do uderzenia sie w nie,lub scisniecie *ich*lecz ten jest dosc znosny.promieniuje on do prawej pachwiny.Kiedy badale to prawe jadro wyczuwalem pod nim kilka jakby żyl,nasieniowodów i jesli sciskam jedna z tych zylek to ból sie nasila...borykam sie z tym od ok.3 lat.bol wystepujenp.przez ok.tydzień,a póżniej bywa 2tyg lub ponad miesiac przerwy,niewiem dlaczego?/?jedno co zaobserwowałem to ,to że jesli kilka dni pod rząd mam stres,napięcie lek ,obawę przed czyms lub nerwy,to zaraz na dniach pojawia się ten ból.czasami biorę **nospę**ktora ~~przeważnie pomaga. mam 27 lat,nigdy niemialem operacji,nigdy niechorowalem na nic powaznego,mam170wzrostu,72wagi,,proszę Bardzo o pomoc!Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi