Gość łukasz98 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam Mam problem z zsuwaniem się napletka wiem że napletek powinien zsuwać się swobodnie z całego penisa. Ja posiadam taki problem że jak próbuje zsuwać napletek boli mnie i wygląda to tak jak by skóry napletka było za mało żeby przeszła przez żołędzia tak jak by się naprężała no i swobodnie nie może przejść. Jest to bolesne podczas stosunku również odczuwam jak już się z bólem zsunie takie ciągnięcie. Jak to można wyleczyć? Myślę żeby poddać się i skonsultować to z urologiem żeby poddać się częściowemu obrzezaniu lub korekcji napletka z ewentualnym przedłużeniem wędzidełka jeśli to będzie konieczne chyba to podczas takich zabiegów sprawdzają?? podejrzewam że mam zbyt krótkie wędzidełko lub zbyt mały pierścień napletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi