Gość michal m. Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam. Okolo 10lat temu mialem pierwsza operacje przedluzenia wedzidelka,pol roku pozniej stulejki. Przez ten czas mialem kilkanascie stosunkow seksulnych przy prawie wszystkich odzczuwalem dyskomfort. Czesto mialem naderwane wedzidelko,ktore goilo sie 2 dni. Moj penis w zwodzie jest wygiety lekko w dol i slyszalem ze czeste naderwania wedzidelka ,skracaja je jeszcze bardziej. Prosze o pomoc zastanawiam sie czy bedzie 3 operacja i ile ona bedzie kosztowac prywatnie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Takie objawy mogą świadczyć właśnie o zbyt krótkim wędzidełku napletka. To niestety zapewne będzie wymagało leczenia zabiegowego. Zabieg taki można wykonać w ramach ubezpieczenia NFZ. Prywatnie koszt takiego zabiegu to około 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal m. Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Co to znaczy leczenie zabiegowe? Zastanawiam sie co mozna jeszcze zrobic po 2 operacjach. Czy mozliwe jest ponowne wydluzenie wedzidelka?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zabiegowe czyli operacyjne. O tym czy można przedłużyć jeszcze wędzidełko zadecyduje po bezpośrednim badaniu urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal m. Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A jezeli urolog powie mi ze nie mozna wiecej przedluzyc wedzidelka? Co mozna jeszcze zastosowac ? Czy pan spotkal sie z taka sytulacja jak moja? Czy blad lekarza ktory skrocil mi za bardzo wedzidelko zrobil ze mnie kaleke . Zadaje tyle pytan bo pan jest prawdziwym fachowcem. Za 2tyg. mam wizyte + ewentualna operacje. I moze mi pan jeszcze cos doradzic? Dziekuje za uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi