Gość Radek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam, mam pytanko, byłem operowany na wyrostek robaczkowy 26 dni temu i chcialem sie dowiedziec czy po takim czasie ktory minal od operacji mozna juz zaczac uprawiac nie zawielki wysilek fizyczny typu: bieg, rozciaganie? i chcialem sie dowiedziec po jakim czasie mozna wrociic juz w 100% do sportu? z góry dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Inga Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Wszystko zalezy od tego jak szybko ty dochodzisz do zdrowia. Ja po 2 tyg. od operacji normalnie juz wszystko robilam. Jesli nieodczuwasz zadnego bolu to sprobuj troche pocwiczyc i jak to niespowoduje zadnego bolu to zacznij z dnia na dzien coraz wiecej az dojdziesz do 100% formy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi