Gość Piotrek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam 26 l niedawno wykonano u mnie badanie USG, Wątroba niepowiększona, hyperechogeniczna z prawidłowym rysunkiem naczyń. Proszę o wyjaśnienie co to znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hyperechogeniczność oznacza, że wątroba jest jaśniejsza na monitorze od np. nerek w badaniu usg. Czy wyniki ALT, ASP, bilirubina, GGTP są prawidłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dziękuje za odpowiedź, z tego co się orjętuję to miałem tylko badania z krwi na trzustkę, te badania były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi