Gość Łukasz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pisze jeszcze raz bo widzę, że odpowiedzi są udzielane na pozostałe tematy a pisałem wczoraj i odp nie dostałem. więc zostałem uderzony w jądra 3 dni temu. obecnie mam siniaki na mosznie, głównie po lewej stronie. Odzywa się również ból przy dotykaniu, Co zrobić? Proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Być może to krwiak w worku mosznowym po przebytym urazie. Bez bezpośredniego badania trudno mi określić co konkretnie jest z jądrami. Radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam. Mam 13 lat. Mam wielki problem. Na zajęciach w-f zostałem mocne uderzony piłką w krocze. Zaczeło mnie pobelewac prawe jądro tzw ucisk. Po 2 dniach zrobił się wielki siniak na prawym jądrze jakby Kośc tzw na jądrze. Dzisiaj udałem się do chirurga i powiedzieli że tą jest skręt przyczepka jądra prawego i na jej oko czeka mnie operacja. Czy moze być diagnoza postawiona błędnie czy to było zwykłe stłuczeniu. Po okładach maścią Arcalem ból przestał mnie boleć i siniak zrobił się mniejszy. Zostało niewielkie zgrubieniu wielkosci grochu a nawet i mniejsze . Co mam zrobić doradźcie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi