Gość Jagoda Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam. Od 3 dni mam stan podgorączkowy 37,1/ 37,2. Towarzyszy temu ból brzucha,rozwolnienie,nudnosci ,zawroty głowy. Nigdzie się nie przewróciłam i nie uderzyłam w głowę. Co może mi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To prawdopodobnie jakieś wirusowe zakażenie przewodu pokarmowego. Powinno samoistnie ustąpić w przeciągu najbliższych 2-3 dni. Jeśli do tego nie dojdzie najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dd Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ciaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 mam to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi