Gość darek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam mam 25lat od dłuższego czasu chodzę na siłownię z tym że od 2 miesięcy przy jednym ćwiczeniu strasznie bolą mnie stawy w łokciach */ a przy innym nie tylko przy jednym. Nie chcę iść do lekarza. Proszę kogoś kto może mi wyjaśnić co mogło się stać. Proszę o podanie jakieś leków co by mi pomogły na nazwę jakieś zastrzyków czy coś. Bo spróbowałem glukozaminie ale to nic nie dało */ Szukam jakiegoś leku co by mi pomógł bez wizyty u lekarza Proszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bez badania bezpośredniego lekarskiego nikt konkretnie nie odpowie Panu co dzieje się ze stawami łokciowymi. Możliwe, że będą potrzebne dodatkowe badania jak np. RTG czy też USG. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Dolegliwości mogą mieć związek ze zwykłym przeciążeniem stawów spowodowanym ćwiczeniami fizycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ok dziękuję Ale jak pójdę do lekarza to on mi powie żebym przestał ćwiczyć *p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witajcie Mimo swojego zaawansowanego wieku 50+ bardzo chętnie się ruszam, zawsze to kochałam, ale niestety natura daje się we znaki i stawy są odczuwalne przy większym ruchu, dlatego też za namową koleżanki zaczęłam korzystać z zajęć w wodzie tzw aqua-aerobik, zajęcia są naprawdę bardzo, bardzo aktywne, zdarza mi się, co dla niektórych może wydać się dziwne, spocić w wodzie, a p0 zajęciach wychodzę zmęczona i zrelaksowana, bez bólu stawów, z którymi woda obchodzi się bardzo łagodnie. polecam wszystkim, którzy mają takie same problemy jak Ja. Jeśli ktoś ze stolicy polecam zajęcia z Centrum Rehabilitacyjno Rekreacyjnym FIGURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi