Gość adrian Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mam pytanie, otóż wczoraj miałem usuwane znamie barwne z nosa chirurgicznie, zostal naklejony jakis plaster i teraz pod nim widać białą wydzielinę i zbiera sie jej coraz wiecej, czy cos sie z tym dzieje czy tak ma byc?? czy mogę sam odkleic ten plaster zeby wylala sie ta wydzielina czy lepiej zostawic to do ściagniecia szwów? i jeszcze jedno pytanie czy usuwanie pieprzyka niesie ze soba jakies niebezpieczenstwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czy cos sie z tym dzieje czy tak ma byc? - taka wydzielina czasami po tego typu zabiegu może być, jeśli to zwykły płyn surowiczy to wszystko jest w porządku czy mogę sam odkleic ten plaster zeby wylala sie ta wydzielina czy lepiej zostawic to do ściagniecia szwów? - nie wiem jakiego typu jest to plaster, czasami stosuje się specjalne plastry wzmacniające ranę i wtedy takiego plastra nie można usuwać i jeszcze jedno pytanie czy usuwanie pieprzyka niesie ze soba jakies niebezpieczenstwo? - nie, nie ma żadnych niebezpieczeństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi