Gość Iza Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzień dobry! Chciałam zapytać co może oznaczać wgłębienie w przedniej części mięśnia uda? Wgłębienie to jest w kształcie paska ciągnącego się od tylnej części kolana.Tworzy prawie pierścień. Nie powoduje to bólu, ani żadnych innych dolegliwości,ale niepokoi mnie,bo mam to już ok.cztery miesiące i wciąż się powiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Takie wgłobienie może np. oznaczać zanik ogniskowy mięśni, Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi