Gość Krzys Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, czy saczek gumowy można mieć w ranie dłużej niż dobę? Jestem już 4 tygodnie po zabiegu, rana ciągle ropieje i zawsze saczek był wymieniany co 24 godziny. Dziś założono mi kolejny, tym razem ze względu na święta kazano przyjść dopiero za dwa dni. Trochę się zdziwiłem, ponieważ słyszałem, ze saczek musi być wyjęty lub wymieniony po 24 godzinach. Z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 czy saczek gumowy można mieć w ranie dłużej niż dobę? - tak, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ala Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 MOze lepiej isc na pogotowie tam tez moga zmienic.. ja tak chodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi