Gość Majka Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Rok temu miałam złamaną kośc udową i wsadzili mi tam drut i gwoździe. Ponad pół roku temu wyjęli jakąś część tego drutu. A niedługo będę miała wyjmowane wszystko- będzie to już moja ostatnia operacja. Ile może mniej więcej trwać taka operacja? I czy jest ona aż tak bolesna jak włożenie drutu i gwoździ? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ile może mniej więcej trwać taka operacja? - około 30- 45 min. I czy jest ona aż tak bolesna jak włożenie drutu i gwoździ? - zabieg powinien być wykonany w znieczuleniu więc nie powinien wywoływać bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vanessa Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam ja mialam w maju wyjete gwozdzie i druty endera tez po zlamaniu kosci udowej tylko ze otwarte ale wyjecie tych drutow mnie wgl nie bolalo jak operacja w ktorej mi te druty włozyli teraz czeka mnie dodatkowa operacja iz lekarze nie zauwazyli ze nie mam pelnego zrostu i znowu bede miala zespolenie gwozdziami endera wiec wyjecie tego nie boli mozesz byc spokojna wsumie zalezy tez od organizmu jak to przejdzie dana operacje nikt nie jest taki sam pozdrawiam*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi