Gość Aleksandra Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Od operacji wycięcia wyrostka robaczkowego minęły dokałdnie 3 miesiące, a moja blizna i jej okolice nadal mnie bolą, jakby znajdował się tam *siniak*. Blizna jest bardzo wrażliwa i odnoszę wrażenie jakby się rozchodziła na boki... Jestem sportowcem chciałabym wrócić do sportu, ale nie mogę ze względu na odczuwany ból. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Najlepiej udać się do chirurga, aby przyjrzał się bliźnie. Bez badania trudno powiedzieć, czy wszystko jest w porządku, toczy się jakiś proces zapalny czy doszło do powikłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A czy badanie USG jamy brzusznej może pomóc w rozpoznaniu przyczyny moich dolegliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myślę, że lekarz na pewno wykona takie badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dziekuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi