Gość Marta Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam dziś otrzymałam wynik rezonansu magnetycznego mojego kolana i jest tak: 1 Łąkotka przyśrodkowa - róg przedni bez zmian, róg tylny z cechami uszkodzenia I stopnia. 2. Chrząstka rzepki nieznacznie scieńczała, z ogniskami chondromalacji I/II stopnia na powierzchni stawowej bocznej i przyśrodkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Taki wynik wskazuje tylko na bardzo małe uszkodzenie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej oraz niewielkiego stopnia rozmiękanie chrząstki rzepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A ja to się leczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 stan po operacji i usunieciu czesci lekotki przysrodkowej.Ląkotka przyśrodkowa w części środkowej ścieńczała o podwyższonym sygnale z cechami degeneracji chrzastka tylnej powierzchni rzepki scieńczała .Co to oznacza czy czeka mnie druga artroskopia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi