Gość Grzegorz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam Wykryto u mnie przepuklinę pachwinową obustronną i wodniaka jąder też obustronnie. Czy czekają mnie 4 operacje, czy jest możliwość operowania tych schorzeń jednocześnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Raczej czekają Pana 2 zabiegi. Czyli wodniak i przepuklina po jednej stronie, a następnie po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie czy zabieg wykonuje się w znieczuleniu miejscowym i jak długo trwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zabieg wykonuje się w znieczuleniu przewodowym czyli do kręgosłupa. Nie czuje się od pasa w dół. Zabieg trwa około 1-1,5 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi