Gość Karol Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam! Ponad rok temu złamałem nogę - kość udową. Wsadzili mi tam drut. Jakieś pół roku temu wyjeli mi jakąś cześć tego drutu. A za dwa tygodnie będę miał usuwane już wszystko. Lekarz powiedział, że wszystko się ładnie zrosło. Bardzo boję się tej operacji, szczególnie, że włożenie drutu wspomianm strasznie. Raz, że znieczulenie miałem w kręgosup, a poza tym ból po operacji był strasznie bolesny. Jak będzie wyglądała ta operacja, czy też jest tak bolesna?. I po jakim czasie można normalnie chodzić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zabieg na pewno będzie wykonany w znieczuleniu. O typie znieczulenia będzie można porozmawiać z anestezjologiem i zadecydować w jaki sposób będzie Pan znieczulony. Najczęściej można już od razu po takim zabiegu chodzić (jeśli będzie wykonane znieczulenie *do kręgosłupa* to po 12 godzinach od znieczulenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi