Gość Daniel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 5 tygodni temu miałem operację związaną ze złamaną kostką boczną z przemieszczeniem. Chirurg wkręcił mi 9 śrubek i klamrę. Dziś ściągnięto mi gips i zrost jest prawidłowy, nie mam bóli ale zaskoczył mnie widok nogi: jest nadal opuchnięta, jest tak samo opuchnięta jak była po operacji. Z tego wrażenia zapomniałem zapytać ortopedę jak długo będzie się opuchlizna utrzymywała i czy można to jakoś przyspieszyć? Czy mogą mi Państwo udzielić odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Taki obrzęk może jeszcze przez tydzień do dwóch utrzymywać się. Można na taki obrzęk zastosować miejscowo np. żel typu Altacet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi