Gość Maciek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pewien czas temu miałem zabieg( stulejka i za krótkie wędzidełko) pod żołędziem utworzył mi się krwiak wielkości mojego żołędzia no i nie wygląda to najlepiej. Słyszałem, że nie jest to nic groźnego i nie należy się tym przejmować. Chciałem się dowiedzieć jak będzie wyglądał mój penis gdy krwiak się wchłonie i czy trzeba będzie zrobić kolejny zabieg żeby doprowadzić mój członek do ładu.I jeszcze jedno pyt.: - Jak długo wchłania się taki krwiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Chciałem się dowiedzieć jak będzie wyglądał mój penis gdy krwiak się wchłonie? - powinien wyglądać normalnie jak przed wystąpieniem krwiaka i czy trzeba będzie zrobić kolejny zabieg żeby doprowadzić mój członek do ładu? - nie powinno być w ogóle takiej konieczności Jak długo wchłania się taki krwiak? - około 3-4 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki, masakra tak długo *| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi