Gość adas Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czy to jest ze soba powiazane? martwic sie tym czy nie ,bo wyniki krwi sa w normie oprocz troche za niskiej hemoglobiny i ertrotocytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Powiększona wątroba i śledziona mogą być wynikiem tego samego procesu chorobowego. Radzę skonsultować się z lekarzem i zrobić więcej badań np. badania biochemiczne krwi (ALT, ASP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 nie wiem juz co robic, badania mam ok,wiec lekarze twierdza ze to moja natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi