Gość MartynikaR. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Miałam usuwany wyrostek robaczkowy metodą laparoskopową 10 marca. Jestem mamą 15miesięcznego dziecka, które waży 13kg. Czy mogę już je podnosić, nosić itp.? Niestety przez pół dnia jestem sama w domu z dzieckiem. Czy w bliznach po nacięciach do zabiegu laparoskopii także może zrobić się przepuklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Już nie powinno być powikłań, dla spokoju proszę po tym obserwować największą bliznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MartynikaR. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dziękuję za tak szybką odpowiedź:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi