Gość Toni Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam. Piszę dość szybko o przypadku ponieważ wolę nie zwlekać. Dziś wróciwszy od dziewczyny zauważyłem podczas kąpieli, że w mojej mosznie wytworzyło się coś przypominającego kolejne jądro lecz o wiele mniejsze. Znajduje się w pobliży lewego jądra. W dotyku jest nawet miękkie, przesuwa się po mosznie i można rozdzielić to na kilka mniejszych. Do tego dochodzi także ból, nie bezpośredni w tym miejscu lecz wyżej i bardziej na lewo, tak jakby na miednicy niedaleko stawu biodrowego. Gdyby coś się zmieniło po nocy, dodam. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Może to jakaś torbiel jądra, najądrza, powrózka nasiennego. Jeśli zmiana sama się nie wchłonie trzeba z tym problemem udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toni Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A po jakim czasie powinna zniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Po kilku dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi