Gość michał Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja w takiej sprawie podczasz spoczynku penisa skóra schodzi ładnie wszystko ok tylko kiedy podczasz wzwodu skóra sciagnie mi sie za zołedz i dalej nie chce isc ale cwiczyłem trochce to ile leppiej ale i tak nie schodzi lekka przerwa pomiedzy skóra a zołedziem jest ale nie zawiele,czy to moze krótkie weziadełko czy stulejak a stulejak to jest ze wogule skóra nie chce zejsc za zołedz tak pytam sie z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Prawdopodobnie to zbyt krótkie wędzidełko napletka. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Stulejka oznacza niemożność odkrycia żołędzia z napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi