Gość Klux Klux Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Otóż gdy te ciało (zaznaczone na czarno na zdjęciu) wpycham je nie zginając tylko w tą stronę jak jest ułożone. Rozumie Pan? Jeszcze raz. Jeżeli kawałek ucha tego co zaznaczyłem jest w normalnej pozycji.Nie wpycham, go tak by ten płat blokował słyszalność.Wpycham ten róg płatu w tą stronę jak jest ułożony i czuję ból ucha lewego.Przeprowadziłem ten test na prawym uchu i nie bolało.Miałem 1-2 miechy temu zapalenie ucha.Czy może coś w uchu siedzieć? Nie boli mnie,ani nie mam szumów.Boli wtedy gdy tzw.taki test robię.Czy uszkadza mi się słuch a ja nie wiem o tym? (chodzi mi oto,że po tym teście pomyślałem,że jakieś bakterie niszczą mi słuch nie powodując bólu ucha-możliwe?) http://img859.imageshack.us/i/ucho.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czy może coś w uchu siedzieć? - nie, to raczej nadal cechy utrzymującego się stanu zapalnego ucha środkowego Czy uszkadza mi się słuch a ja nie wiem o tym? (chodzi mi oto,że po tym teście pomyślałem,że jakieś bakterie niszczą mi słuch nie powodując bólu ucha-możliwe?) - to tylko pewnie nadal występujący przewlekły stan zapalny ucha o niewielkim nasileniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi