Gość Maricn Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam ! Kilka dni temu miałem zabieg wodniaka prawego,kazano mi leżeć więc leże , jednak jak leże tak juz 3 dzień odczuwam dziwny ból promieniujący na żyłe pod jądrami z lewej strony tak ciągnie , jak chodzę nic nie boli , mam wysoko podwieszone jądra tak jak mi kazano , naciągnięte jest to wszystko być może przez to ?? ból można porównać do tego jakbym ciągną jądra w górę .. być może jak opuszcze je na swoje miejsce ból ustąpi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Takie dolegliwości są typowe dla tak wczesnego okresu po zabiegu. Proszę się niepokoić w przeciągu kilku dni powinno powoli ustąpić. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi