Gość Alina Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam ! Trzy miesiące temu miałam wycinany wyrostek robaczkowy sposobem laparoskopowy lecz ciągle dokucza mi ból podczas oddawania stolca i moczu. Chciałabym się dowiedzieć czy po prostu miejsce w którym miałam wyrostek jest jeszcze podrażnione i czy nie jest to coś niepokojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To raczej jakaś sprawa niezależna od wykonanego zabiegu. Trzeba z tym porblemem udać się do lekarza bezpośrednio. Ból może być związany ze sprawami niezależnymi czyli patologią w zakresie odbytu oraz dróg moczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość margo Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jestem bardzo ciekawa, jak u Pani się ta sprawa wyjaśniła. Jestem 3 tygodnie po laparoskopii i ciągle mam problemy z sikaniem (ból nasila się pod koniec sikania). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odświeżamy temat. Miałam normalnie operowany wyrostek niestety tydzień temu i pod koniec siusiania bardzo boli mnie podbrzusze. Co to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Endometrioza Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ja jestem 3 dzień po laparoskopii. Boli mnie przy oddawaniu moczu rano i bardzo trudno mi to zrobić. Udaje się dopiero po kilku minutach i to ,,partiami**. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi